Motoren Gebruikt & Nieuw

Gebruikte motoren voor een nette prijs!

In onze showroom vindt u nette gebruikte motoren voor een eerlijke prijs. Deze motoren worden uitgebreid nagekeken voordat deze in de showroom terecht komen. U kunt met een gerust hart een gebruikte motor bij ons aanschaffen. Veel tevreden klanten gingen u al voor!

showroom

Ook voor nieuwe motoren kunt u bij ons terecht, we kunnen motoren leveren van de merken Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki en BMW. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Klik hier voor onze aangeboden occasions.


Klik op onderstaande logo’s voor het volledige aanbod van nieuwe motoren:

yamahahondalogokawasuzukibmwlogo

 

Onderhoud

Voor al het denkbare onderhoud

Onze werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur voor het monteren en balanceren van banden,
laser uitlijnen van uw motorfiets, het testen van elektronische aparatuur en natuurlijk ook het normale periodieke onderhoud van uw motorfiets.
Alle bekende merken banden zijn leverbaar tegen concurerende prijzen, veel banden uit voorraad leverbaar. Mocht u een schuivertje hebben gehad met uw motor dan kunt u ook bij ons terecht voor schadetaxatie en reparatie.

onderhoud

Ook voor onderhoud aan zijspannen kunt u bij ons terecht. Door middel van onze dubbele brug kunnen we ook goed onder het span komen, en zo alle mogelijke werkzaamheden verrichten. Lees hier verder.

Dynojet tuning

Een goed afgestelde motor

Op onze Dynojet rollentestbank is het mogelijk om de motor ‘uit te lezen’. Door middel van diverse sensoren kan er gekeken worden hoeveel vermogen en koppel uw motor heeft, maar nog belangrijker of deze voldoet aan de juiste verbrandingseisen. Een te rijk of arm afgestelde motor kan lijden tot een hoger brandstofverbruik, of schade aan de motor. Ook zaken zoals het stotteren bij wegrijden of het inhouden op constante snelheid kan zo op een veilige manier worden ervaren, en worden aangepakt.

dyno

 

Lees hier verder of neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Winkel

Kleding en onderdelen.

Wij verkopen allerlei motorkleding zoals motorjassen, broeken, laarzen en handschoenen. Ook voor een degelijke helm kunt u bij ons terecht. Verder verkopen we ook Abus-sloten welke ART goedgekeurd zijn, Motul olie-producten, en Belray reinigings- en onderhoudsproducten. Natuurlijk verkopen we ook allerlei accesoires voor de custom- of racemotoren tegen concurrerende prijzen.

winkel

Lees hier verder of neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Winterstalling

Uw motor warm en droog gestald in de winter!

Wilt u uw motor in de winter warm en droog stallen, maar heeft u daar thuis niet echt de ruimte voor..? Dan biedt Bekkers Motors wellicht een oplossing!  U kunt uw motor bij ons warm en droog stallen, en neemt u uw eigen druppellader mee, dan kan deze ook aangesloten worden. Zo weet u zeker dat uw motor bij het aanbreken van het seizoen weer in topconditie verkeerd.

winter_motor

Winterstalling is nu gratis bij een grote beurt!

Lees hier verder of neem contact op met ons voor reserveringen en voorwaarden.