Onderhoud

Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor al het mogelijk onderhoud aan uw motorfiets. Denk hierbij aan het geven van een beurt of het vervangen van uw banden.

Onze werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur voor het monteren en balanceren van banden, laser uitlijnen van uw motorfiets, het testen van elektronische apparatuur en natuurlijk ook het normale periodieke onderhoud van uw motorfiets.

Alle bekende merken banden zijn leverbaar tegen concurrerende prijzen, veel banden uit voorraad leverbaar. Mocht u een schuivertje hebben gehad met uw motor dan kunt u ook bij ons terecht voor schadetaxatie en reparatie.

onderhoud

Ook voor onderhoud aan zijspannen kunt u bij ons terecht. Door middel van onze dubbele brug kunnen we ook goed onder het span komen, en zo alle mogelijke werkzaamheden verrichten.


michelin_banden

Van deze leveranciers kunnen wij alle producten leveren die in hun scala zitten, dit doen we tegen scherpe prijzen! Klik op de logo’s om het volledige assortiment te bekijken, en kijk wat rond of er iets van uw keuze tussen zit!